Atelierul Nostru

Ce se intâmplă în atelierul nostru?

DaniArt este simbolul inovației și eficienței, unde arta manufacturii se împletește cu precizia tehnologiei.

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piața din România, atelierul nostru găsește mereu soluția optimă pentru ca dorințele clienților nostri să devină realitate.

În atelierul nostru, visele se materializează în cutii premium personalizate, de orice dimensiune, formă și material,  astfel ca rezultatul final să fie cel mult dorit.  

Detaliile și finisajele de înaltă calitate ale cutiilor DaniArt sunt rezultatul procesului nostru unic de creație, care are la bază omul și darul meșteșugului.

Play Video

Domnul Dan și povestea DaniArt

DaniArt are ca nucleu un vizionar, un om cu sete de cunoaștere și inovație, o persoană care a reușit să aducă noutate pe piața românească și să exceleze în domeniul său. El este Domnul Dan. Povestea sa este una plină de culoare, uneori  în tonuri mai calde, alteori în tonuri mai reci. Timpurile nu au fost mereu prietenoase, dar Domnul Dan a știut întotdeauna cum să schimbe sorții in favoarea sa și să își adapteze activitatea profesională în funcție de nevoile societății.  

Loialitatea, iubirea pentru aproape și dragul pentru muncă sunt pilonii de bază ai afacerii Domnului Dan, o afacere frumoasă de familie, unde își desfășoară activitatea împreună cu echipa lui dragă.  Munca lor are la baza omul și dorințele sale, astfel, misiunea lor este de a îndeplini visele fiecărui client care le trece pragul atelierului. Domnul Dan este un om plin de energie pozitivă, care reușește să aducă un zâmbet pe buzele oricărei persoane. De-a lungul acestor 20 de ani de activitate, acesta a reușit să strângă în jurul său oameni frumoși, harnici și iscusiți, care transformă în artă fiecare cutie care le trece prin mâini. Cu veselie și dorință pentru excelență, echipa DaniArt lucrează zi de zi, atât manual, cât și cu ajutorul celor mai bune mașinării, pentru ca rezultatul final să fie unul calitativ, care să impresioneze prin finisajele și detaliile sale.  

Cunoștințele și experienta vastă a Domnului Dan sunt baza soluțiilor optime date de acesta, astfel încât nu lasă nicio problemă fără rezolvare. Imaginația are frâu liber în acest loc, ideile curgând  ca un infinit izvor. Tehnicile utilizate in confecționarea cutiilor sunt create de însuși Domnul Dan, gândite în cele mai mici detalii, astfel încât produsul finit să fie fără cusur. Tehnologia este un ajutor de nădejde pentru această echipă, însă adevărata muncă, cea care face diferența  este cea  artizanală. Energia și dragul pentru o muncă bine făcută  se transmit mai departe prin cutiile create.

Ștantare

Creată de mai bine de 4 decenii, această mașinărie este punctul de plecare al procesului de confecționare al cutiilor din carton subțire. 

Înfoliere

Procedeul realizat de mașina de înfoliere este de a proteja hârtia prin adăugarea unor folii mate sau lucioase. De asemenea, este folosită si folie aurie, argintie sau roz-gold pentru personalizare.

Folio

În această etapă a procesului de creație, apelând la tehnica folio sau emboss, personalizăm cutiile adăugându-le logo sau diferite texturi.

Decupare

O mașină multifuncțională, care ajută atât la prima tăiere a schițelor, cât și la realizarea etichetelor.

Tipar digital

Tipărire digitală alb-negru și color pe cartoane și hârtii de grosimi diferite. Acest aparat are ca și caracteristici de bază viteza în execuție, tiraj variat și calitatea ridicată a printului.

scrie - ne!